vineri, 25 septembrie 2015

Putin i-a dat na na la funduleț lu Netanyahu & CO....

un articol de Valentin Roman

La trei zile după ce Putin, președintele la ruși, îi dă asigurări lui Netanyahu, adică prim-ministru khazarilor….ăăăă, pardon, al ”evreilor”, că militarii rușii sunt prezenți în Siria doar pentru a apăra interesele rusești în zonă, ia uite nene ditamai ofensiva militară rusească în preajma Alepului, al doilea oraș sirian ca mărime.

Rușii au devenit aliați ai armatei naționale siriene și ai Hezbollah, în timp ce generalul american John Allen, șeful Coaliței Internaționale împotriva ISIS, și-a dat demisia invocând  „proasta gestionare a războiului anti-ISIS de către Casa Albă și eșecul de a-i aloca resursele adecvate”. Ei cum dracu să nu te bufnească râsul?

Și acum niscaiva concluzii de om nepriceput:

  1. Așa-zisa luptă a SUA împotriva ISIS nu a avut succes din simplul motiv că niciodată un părinte nu-și va ucide copilul, doar îl va mustra, așa, de ochii lumii, să zică alții că-l educă….
  2. Nu sunt fan al rușilor, dar ei sunt singura soluție pentru al Assad, președintele Siriei, pentru a menține integritatea teritorială a țării sale, în contextul în care politica SUA este clară precum roua, anume menținerea stării de conflict în statele vecine Israelului, pentru ca acesta din urmă să stea liniștit și în huzur.
  3. Tupeul khazar….ăăăă, evreiesc, mă ”scuzați” din nou, continuă să se manifeste, din moment ce premierul acelui stat fără drept de existență are neobrăzarea să ceară explicații și asigurări de la state dispuse să intervină pentru rezolvarea unor conflicte zonale.
  4. Știe cineva cine este Obama?...

2 comentarii:

  1. Putin pe pagina de facebook raspunde unei americance care il intreaba ce parere are despre Obama" "Who the fuck is Obama?"... e pe bune...

    RăspundețiȘtergere