vineri, 4 octombrie 2013

Noi dezvăluiri despre daci (VIDEO)

un articol de Valentin Roman

Lumea anticilor noştri strămoşi, geto-dacii, este încă învăluită în mister pentru mulţi dintre românii de astăzi. De-a lungul secolelor, informaţiile despre strămoşii noştri reali au fost cenzurate, înfierate, unele pierdute, altele ascunse cu bună ştiinţă.

Însă, în lumina noilor dovezi arheologice şi scriptice, geto-dacii încep să fie percepuţi, treptat, tot mai aproape de imaginea adevărată, aceea de popor nobil, mândru, harnic, viteaz şi priceput în meşteşuguri, medicină şi astronomie.

Află mai multe în materialul video de mai jos:

Un comentariu:

  1. Superbă emisiune, aveţi respectul meu!
    Pornind de la câteva “vorbe cu tâlc”, cum că poporul care nu-şi cunoaşte trecutul,sau îl cunoaşte dar nu-l acceptă, nu are cum să inţeleagă prezentul său şi nu poate să intuiască viitorul, devine o populaţie usor de manipulat precum o “bilă magică” de biliard în bătaia “bâtelor” altor popoare şi naţii ale lumii. Argumente sunt destule în ultimii 24 de ani şi tare îmi este teamă, că aceste argumente se vor transforma într-o altă istorie falsă peste câteva generaţii.
    Faceţi o emisiune bună, vă mulţumesc pentru bucuria pe care mi-o transmiteţi în a înţelege "rădăcinile" reale a neamului nostru.

    RăspundețiȘtergere