luni, 23 iunie 2014

Conferinţă a Asociaţiei Vatra Daciei la Iaşi, pe 27 iunie

Pământul României continuă să ascundă lucruri fascinante, mărturii din toate epocile istorice pe care omenirea le-a traversat. Singura ştiinţă capabilă să descopere, analizeze şi să prezinte aceste urme, în vederea unei mai bune înţelegeri a trecutului nostru este arheologia.
Din păcate, slab susţinută la nivel naţional, arheologia are nevoie de un imbold, iar specialiştii au nevoie de proiecte, de finanţare, de expunere publică, astfel încât rezultatele muncii lor să fie cunoscute de publicul larg.

Vineri, 27 iunie 2014, de la ora 18:00, Asociaţia Vatra Dacia vă dă întâlnire la Iaşi, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi, pentru a anliza împeună starea cercetării arheologice din prezent în România, pentru a identifica soluţii de sprijinire a acesteia, dar şi pentru a vă prezenta proiectele arheologice pe care le desfăşurăm în judeţul Iaşi.

Un eveniment organizat de Asociaţia Vatra Daciei în parteneriat cu Primăria municipiului Iaşi. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Vă aşteptăm!

Un comentariu:

  1. Salut Valentin,

    Vreau sa te felicit pentru toate eforturile si munca ta. Articolele tale reusesc mereu sa ma faca mandru ca sunt roman si descendent al unor stramosi care merita infinit mai multa recunoastere decat primesc in prezent. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti in tot ce ti-ai propus si sa iti dea in primul rand sanatate si putere de munca.
    Pentru ca sunt originar din judetul Prahova, as dori sa iti prezint un site arheologic care cred eu ca merita investigat. Am aflat de el din cateva articole care circula pe internet:
    http://www.vacantesicalatorii.ro/modules/revista/articole/articol.php?artID=1644
    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/descoperire-cetate-dacica-sub-buda-60820.html
    Poate il iei in considerare si cred ca merita macar o recunoastere.
    Multumesc inca o data si toate cele bune! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere