joi, 3 iulie 2014

Încă o victorie în cazul Nadăş! Statul menţine sechestrul pe pădurea însuşită abuziv de familia Colţeu

un articol de Adrian Grigoriu

Ca urmare a acţiunilor perseverente ale doamnei Av. Vasilica Coroiu şi a Grupului de Solidaritate Românească cu sătenii din Nadas, azi TRIBUNALUL ARAD a respins cererea Familiei Colţeu de a anula actul administrativ prin care s-a interzis activitatea lor de exploatare a pădurilor retrocedate ilegal şi predarea pădurii în pază juridică înapoi către Romsilva.
Reamintim că în 29 ianuarie 2014, ca urmare a plângerii documentate depuse de dna av Vasilică Coroiu, Parchetul de pe lângă ICCJ-DNA Secţia Teritorială Timişoara a dispus Începerea Urmăririi Penale împotriva membrilor familie Colteu, sechestru pe toate bunurile acestora, interzicerea exploatării forestiere şi predarea spre pază juridică a pădurii.

AFLĂ TOTUL DESPRE CAZUL NADĂŞ, AICI  : http://www.vatra-daciei.ro/tribunalul-arad-nu-da-castig-de-cauza-familiei-colteu/

Colteii au încercat să suspende ordinul de interzicere a exploatării prin ordonanţa preşedinţiala dar au fost respinşi. Azi a fost termen pt fondul cererii de anulare a respectivului ordin dar cererea a fost respinsă. Mai au recurs dar subţiri şanse.

Mesajul din strămoşi” CEL CE LUPTĂ POATE PIERDE SAU POATE CÂŞTIGA, CEL CE NU LUPTA A PIERDUT.” Actualizată : CU MAFIOŢII PIERZI DOAR DACĂ NU LUPŢI, motiv pentru care munca cea mai mare pe care mafioţii o depun este să descurajeze victimele să lupte.

 NOTA: Echipa de sprijin care, de un an şi jumătate, acţionează pentru apărarea drepturilor sătenilor din Nadăş şi pentru pedepsirea celor responsabili de uriaşul abuz căruia aceştia i-au fost supuşi este formată din Adrian Grigoriu,Valentin Roman, Ionuţ Frâncu, avocat Vasilica Coroiu, Marcel Bărbătei, Mihaela Mitrea, Alexandru Gheorghe, Angel Popescu.

Un comentariu:

  1. Tot respectul pentru acesti Oameni deosebiti! Avem nevoie de astfel de oameni!

    RăspundețiȘtergere