joi, 26 februarie 2015

”Englejii” ăia cu ”VIN ROMÂNII” să ne mai pupe și-n cur


Câteva persoane m-au întrebat de ce nu am reacționat le mizeria aia de chestie făcută de britanici cu ”VIN ROMÂNII”...Păi ce reacție aș putea avea la o tâmpenie comisă de niște unii, reprezentanți ai unui popor ce pozează în marele civilizat vestic, dar care, fie acasă la el, fie prin alte părți, nu apare decât exponentul depravării absolute?

Îmi amintesc lesne de vacanțe în Grecia sau Turcia și cum străzile erau pline de găști de englezi beți turtă, gagicile fiind îmbrăcate în plastice, cu șuncile debordând, pesemne lasciv, în viziunea lor, spre amuzamentul trecătorilor și devenind atât de facil obiecte de distracție prin debarale pentru chelnerii din restaurantele turcești.

În același ton, ”masculii feroce” ai Albionului nu sunt decât niște alcoolici pentru care maxima distracție este să-și spargă halbele în cap pe simplu motiv că a pierdut echipa favorită un meci de fotbal. Or fi și excepții, nu zic nu, însă eu nu am văzut...

Deja am scris prea mult pe subiect, așa că hai sictir, băi englejilor!

Un comentariu:

  1. Bună seara, dragul meu prieten 'from the distance' și îți mulțumesc că mă susții și astăzi în disprețul nostru față de tot ce însemnează porcăria politicilor 'de Stînga' din întreaga lume,care și-a descoperit vocații și similitudini în epocile modernă și în tot ceea ce înseamnă 'gîndire de dreapta' ori 'liberală', precum avem noi(2??)
    . Și, fiindca suntem la capitolul 'politica' iar unul dintre certificatele pe care am(deși le-am depasit demult) este si cel de profesoară, permite-mi sa iti reamintesc ce insemneaza politica 'de Stinga', ca să înțelegi de ce dau vina pe ea pentru ceea ce începuse să devină conceptul liberal încă din timpul lui Eminescu, deși Eminescu era Conservator și 'Stîngist' în mare parte, în viziunea sa. Reluînd idea, dacă 'Centrul' teoriei politice este reprezentat de către democrație, 'Stînga' este formată din: 'Monarhie, Conservatorism,Republica, Comunism, Socialism' si are viziuni de proliferare a minorităților(ilegalităților) de orice fel, contrar ca Academicienii DE UN ANUME FEL(de o anumita specializare), cinosc ca acestea sunt demonstrate a fi sursele principale ale fenomenului de terrorism. Enumăr conceptele care compun aceste teoreme 'de Stinga' care sunt generatoare de terrorism și care se relevă în unele dintre valorile și preferințele voastre de viață,, numai dacă mă plătiți ! Amy N.

    RăspundețiȘtergere