joi, 12 decembrie 2013

Mesaj către politicieni: Sunteţi o şleahtă de trădători!

un articol de Valentin Roman

Vă acuz pe toţi politicienii de trădare!  Vă acuz pe toţi politicienii de vânzare de ţară, de neam şi de credinţă!

Doar numele vi-s româneşti, în rest...aveţi sufletele înveninate şi vândute străinilor, ca nişte Iude fără conştiinţă şi apartenenţă la un pământ, neam şi o istorie.

De 24 de ani, metodic, acţionând în favoarea oricărui alt interes mai puţin cel naţional, aţi distrus TOTUL, aţi acceptat vânzarea pe buăcăţi a ţării până când ea a rămas precum un prunc fără veşmânt. Ne-aţi distrus economia şi aţi vândut, la propriu, fabricile şi uzinele la fier vechi. Ne-aţi vândut pe nimic resursele, până nici apa cea dătătoare de viaţă, ce izvorăşte din măruntaiele munţilor care, cândva, erau ai noştri, nu ne mai aparţine.

V-aţi făcut fraţi cu dracul şi, în spatele zâmbetelor perfide şi înşelătoare, aţi adus la sapă de lemn un popor ce vieţuieşte pe un pământ binecuvântat cu toate resursele posibile pentru un trai mai mult decât decent.

Şleahtă de nemernici, fără respect nici măcar pentru părinţii şi bunicii voştri, acceptaţi ca sate întregi de români harnici să fie retrocedate unor pretinşi urmaşi de grofi maghiari şi îngropaţi adânc vestigiile noastre milenare sub buldozere, astfel încât să ne ştergeţi până şi identitatea în câţiva ani.

Şi tot voi, ca nişte alogeni ce sunteţi, aţi coordonat înăbuşirea prin forţă a oricăror încercări din partea românilor de a-şi apăra ograda, satul şi ţara.

Voi nu sunteţi români, voi sunteţi lipitori nenorocite care sug din seva acestei ţări, nesătui, de parcă aţi mânca cu zece guri. Aţi făcut ca milioane de români să ia calea străinătăţii slujind amarnic la uşi străine pentru o bucată de pâine, în timp ce voi vă îmbuibaţi mai abitir ca la un banchet antic roman.

Din pricina voastră plăng mamele nevoite să-şi lase copiii la bunici pentru a pleca în ţări străine şi a şterge la cur, la propriu, "vajnicul cetăţean vestic", care, la pensie, merită să fie tratat cu tot respectul. Din pricina voastră îşi frâng spatele bărbaţii români pe şantierele vestului, departe de neveste şi ţânci.

Aţi îndatorat întreaga ţară pentru cel puţin două generaţii de acum înainte, totul pentru a vă mai ostoi voi din foamea permanentă de câştig.

Aţi distrus, într-o goană nebună, mai ceva ca-ntr-o invazie de-a migratorilor, sistemul sanitar, cel al asigurărilor sociale, ne-aţi umplut străzile de locante unde se practică jocuri de noroc şi de amaneturi, totul pentru a face din români o naţie de supuşi.

Vă bateţi joc, de peste două decenii, de pensionari, carora le semnaţi condamnarea la moarte înainte de vreme prin pensiile mizere. Vă bateţi joc de copiii acestei ţări, prin sistemul educaţional şi prin ruşinea de alocaţie acordată fiecărui prunc de român, de câteva zeci de lei, în contextul în care ţara plăteşte pentru fiecare puşcăriaş ce e ţinut ca la pansion, mii de lei lunar pentru întreţinere.

Începând cu anul viitor, ne vindeţi şi pământul de sub noi, dând liber străinilor să cumpere după pofta inimii cât teren românesc doresc. Evident că românii vor vinde, că sunt sărăciţi, voi i-aţi sărăcit. Totul a fost bine ticluit, nu?

V-aţi promovat plozii şi amantele, cumetrele şi verii pănă la rangul al III-lea în orice funcţie şi post ce oferă acces direct la ţăţa de muls a ţării. Vreţi, astfel, că vă asiguraţi "dinastia" şi după ce voi veţi la doi metri sub pământ, blestemaţi de un popor întreg.

Deja, de o vreme bună, nici măcar nu vă mai osteniţi să vă mascaţi acţiunile mizerabile, deja totul este tot mai vizibil, semn că sunteţi tare siguri că aţi supus pentru vecie acest popor îngăduitor şi paşnic. Dar ferească Cel de Sus că se urnească iarăşi Ţara, că vai şi-amar va fi de toţi cei ce azi ne văd doar nişte slugi la cheremul lor.

De furia unui popor întreg nu poate fugi nimeni, nu se poate ascunde nimeni. Aţi mizat, voi, trădătorilor, tocmai pe buna-cuviinţă a unui popor învăţat cu multe rele în milenii de istorie, dar aţi omis să învăţaţi un lucru, anume că aţi fi pleavă în calea furtunii atunci când românul vor spune AJUNGE, ASTA ESTE ŢARA MEA!

13 comentarii:

  1. gata dizolvarea parlamentului si a guvernului nu se mai poate guvernul e compromis cu penali lor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si uite-asa "Nu ne vindem tara!"a ajuns acum "O dam gratis" pentru ca si acum mai exista dobitoci care cred in minciunile invatate la scoala, cum ca regele a plecat cu nu stiu cate vagoane de aur.....si alte tampenii de acest gen. Atata timp cat nu ne vom sti adevarata istorie vom fi manati ca niste capre si pusi la munca la fel ca niste boi.Cine nu-si respecta istoria si inaintasii asta merita. Mai grav este ca suferim toti pentru niste netrebnici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea de istorie ie scrisa dupa placul celui care a scriso, adevarul il stie doar Dumnezeu.
      Dar revenind la acele fraze "nu ne vindem tara " ca "o dam gratis" stati linistiti cineva a luat bani grei de aici cu multe zerouri la final.

      Ștergere
  3. ce sa facem la noi anca domneste spiritul de turma unul zice o prostie iar ceilalti o urmeaza asa sunt politicieni nostri acuma ne dau tara pe gratis mama lor TREZITIVA ROMANI








    RăspundețiȘtergere
  4. vorbe-n vant,nimeni nu va face nimic,suntem o natie de lenesi,curajosi doar in spatele tastaturi. cand e vorba sa faca ceva,toti dau din umeri si spun cu seninatate : nu e treaba mea. puteti sa ma blamati pentru asta,dar ne meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...."când românul va spune AJUNGE, ASTA ESTE ŢARA MEA!"... CAND va spune romanul asta? O va spune vreodata? Ma indoiesc...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne plangem degeaba, este vina noastra. Asteptam pe fat frumos si cand sunt alegeri stam acasa pe principiul ca nu avem cu cine. Astfel lasam toti asistatii sociali sa decida pentru noi.
    Daca la fiecare scritin mergeam si scoteam macar 10% din ei, acum eram departe. Noi le-am dat voie sa fure cand stateam acasa in loc sa mergem sa votam. Si da, in Romania, mereu o sa votam raul mai mic pana ajungem la nivelul celorlalte tari.
    Stam si gasim bube si lui Vaslav Havel sau lui Nelson Mandela daca este posibil. Niciodata nu suntem multumiti si mereu doar stam sa criticam. Cu scuzele de rigoare, dar statul pe net si postatul pe blog sau forum nu or sa ne scape de hoti.
    Asa ca hai sa lasam lamentarile pentru ca noi suntem principalii vinovati...

    RăspundețiȘtergere
  7. Blestemaţi să fiţi conducători ai României, politicieni, parlamentari, de după `89 voi cu neamul vostru până la a zecea spiţă, viermii să nu se atingă de voi, pământul să vă scuipe din morminte, să vă rugaţi să aveţi soarta lui Ceauşescu. Amin

    RăspundețiȘtergere
  8. ROMANIA,lagar de exterminare pentru saraci si pensionari ,oameni care au muncit pentru tara asta ca sa aiba politicienii ce sa fure!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Să-i prindem pe toți și să-i executăm prin împușcare după un proces ca cel al Ceaușeștilor!

    RăspundețiȘtergere
  10. solutia este REFERENDUM pe puncte cheie , inclusiv schimbarea sistemului de vot , de 26 de ani noi votam ceea ce ei pun pe listele LOR !

    RăspundețiȘtergere